...

DEPREM NEDENİYLE EĞİTİM-ÖĞRETİM HAKKINDA BİLGİLENDİRME

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle akademik takvimde güncelleme yapılmış olup güncel akademik takvim aşağıda sunulduğu gibidir:

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güncellenmiş Akademik Takvimi

Ders kayıt haftasında kayıtlarını tamamlayamayan öğrenciler güncellenmiş akademik takvime göre 27 Şubat - 3 Mart 2023 tarihleri arasında harç/katkı payı ödemelerini yapıp ders kayıtlarını yapabilirler. Daha önceden kayıt yaptırmış öğrencilerin tekrar kayıt yaptırmasına gerek yoktur.

Ders ekleme/çıkarma/ders değiştirme ve danışman onaylarını yaptırmayan öğrenciler bu işlemleri 6 - 10 Mart 2023 tarihleri arasında danışmanları ile gerçekleştirebilecektir. Daha önceden kayıt onayını gerçekleştirmiş öğrenciler için tekrar onay verilmesine gerek yoktur.

2022-2023 Bahar yarıyılında Enstitümüz lisansüstü programlarının tamamında eğitim “uzaktan öğretim” yoluyla gerçekleştirilecektir.

Eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili diğer hususlar (deprem nedeniyle gerçekleştirilemeyen savunmalar, sınavlar, tez önerileri ile kayıt dondurma, ek süre talebi vb.) hakkında daha sonra bilgilendirme yapılacaktır.