...

2021-2022 GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMLARI

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınav programları aşağıda verilmektedir.

Alman Dili Eğitimi Tezli YL ve DR

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Tezli YL

Eğitim Bilimleri (Eğitim Programları ve Öğretim, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık) Tezli YL ve DR

Ekonometri Tezli YL ve DR

Türk Dili ve Edebiyatı Tezli YL ve DR

Türkçe Eğitimi Tezli YL

Uluslararası İlişkiler Tezli YL, Tezsiz YL

YÜZ YÜZE SINAVLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA:
Yüz yüze yapılacak sınavlara katılımda COVID-19 kurallarına uyulması (maske, mesafe, hijyen vb.) ve sınava gelmeden önce COVID takip sistemine kayıt olunması önemle rica olunur. COVID takip sistemi hakkında detaylı bilgi ve kayıt için ilgili duyuru (https://sosyalbilimler.cu.edu.tr/haber-detay/156/) incelenebilir.

ÇEVRİÇİMİ SINAVLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA:

1. Sınavlar Microsoft Teams ya da LMS platformları üzerinden yapılmaktadır. İlgili platformlara erişim ve kullanım kılavuzu hakkında bilgi almak için https://sosyalbilimler.cu.edu.tr/haber-detay/154/ adresindeki güncellenmiş "Uzaktan Eğitim için Microsoft Teams ve LMS" duyurumuz incelenebilir. Güncellenmiş duyuruda ilgili platformların kullanım kılavuzları da yer almaktadır.

2. Sınavın yapılacağı platforma girebilmek için, internet bağlantısı olan dizüstü veya masaüstü bilgisayara ihtiyacınız olacaktır (Uyarı: Mobil cihazlarla sınava girilmekle birlikte kullanılması tavsiye edilmez).

3. Sınava giriş için gereken (güncellemeleri yapılmış) bilgisayar, internet vb. alt yapıyı sağlamak ve elektrik kesintisine karşı önlemini almak öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

4. Sınavların başlangıç saatinden 15 dakika önce sınava giriş için tüm hazırlığınızı tamamlamış olmanız tavsiye edilir. Bu yöndeki sorumluluk öğrenciye aittir.

5. Sınav başlamadan önce sınavla ilgili açıklamaları mutlaka okuyup gerekli yönlendirmelere uyunuz.

6. Sınavlar belirtilen kapanış saatinde otomatik olarak sonlandırılmaktadır. Sınav süresinin tamamını kullanabilmek için sınava uygun bir saatte girmeniz gerekmektedir. Örneğin 20.00-21.00 arasında yapılacak ve süresi 30 dakika olan bir sınava 20.10’da giren bir öğrenci 30 dakikanın tamamını (20.10-20.40 arası) kullanabilecekken, 20.40’da giren bir öğrenci için sınav süresi 20 dakika (20.40-21.00 arası) olacaktır. Bu nedenle sınavlara başlangıç saatinde girilmesi tavsiye edilmektedir. Sınavların başlangıç, bitiş saatleri ve süreleri ile ilgili sınav programında yer almayan bilgiler için öğretim üyelerinin yapacağı duyuruları incelemeniz önemle rica olunur.