...

2020-2021 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ KABUL SINAV SONUÇLARI

2020-2021 Bahar Yarıyılı öğrenci kabul sınav sonuçları aşağıdaki gibidir:

Tezli Yüksek Lisans Programları

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Doktora/Sanatta Yeterlik Programları

KVKK gereği isimler maskelenmiş durumdadır. Başvurduğunuz programda adınız ve soyadınızın ilk harfini kontrol ederek sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Başvurduğunuz programda ad ve soyadının baş harfi sizinkiyle aynı olan başka adaylar da varsa kendi durumunuzu ALES, dil vb. puanlarınızı karşılaştırarak görebilirsiniz.

Kazanan adayların kayıtları 08.02.2021 Pazartesi günü başlayacak olup 12.02.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Asil listeden kazanan adayların kayıt yaptırmaması durumunda yedek listeden kazanan adayların kayıtları 16.02.2021 - 18.02.2021 tarihleri arasında yedek sırasına göre yapılacaktır. Kesin kayıt bilgileri web sitemizde yayınlanacak olup adayların kayıt için ilgili duyuruyu takip etmesi gerekmektedir.