...

2020-2021 GÜZ YARIYILI İLANI

Başvurularımız tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Lisansüstü programlarımıza öğrenci kabulünde uygulanacak sınavların tür ve saatleri ile ilgili bilgilendirme için 2020-2021 Güz Yarıyılı Sınav Tür ve Tarihlerini inceleyiniz. Online sınavlarla ilgili detaylı bilgiler daha sonra web sitemizde duyurulacaktır.

Başvuru sırasında sistemsel bir sorun yaşanılması halinde bilgi-islem@cu.edu.tr adresine mail yoluyla bildiriniz.
Diğer tüm sorularınız veya başvurularla ilgili detaylı bilgi için Enstitimüz web sayfasındaki duyuları inceleyip gerekli durumlarda öğrenci işleri birimi ile iletişime geçiniz.

Önemli Not: Başvuru için gereken tüm bilgi/belgeleri başvuru sisteminde seçtiğinizden ya da sisteme yüklediğinizden emin olunuz. Başvuru belgelerini sistemde karşılık geldikleri yere yükleyiniz (örneğin dil belgesi istenilen kısım için yalnız ve yalnızca dil belgesini yükleyiniz). Birden fazla sayfadan oluşan belgeleri (örneğin transkript) taradıktan/fotoğrafını çektikten sonra tek bir dosya halinde birleştirerek (örneğin art arda çektiğiniz fotoğrafları tek bir pdf dosyasına dönüştürerek) sisteme yükleyiniz. Yüklediğiniz belgelerdeki yazıların okunabilir olduğundan emin olunuz. Başvuru evraklarının eksik ya da iyi okunamadığı durumlarda başvurunuz değerlendirmeye alınmayacaktır.

2020-2021 Güz Yarıyılı Başvuru Koşulları

2020-2021 Güz Yarıyılı Kontenjanları