...

2020-2021 BAHAR YARIYILI GÜNCEL KESİN KAYIT BİLGİLERİ

2020 - 2021 Bahar Yarıyılı asil listeden kazanan adayların öğrenci numaraları için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT: Pazarlama Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinin numaraları güncellenmiş olup ilgili öğrencilerin yukarıdaki verilen yeni listeyi dikkate alması önemle rica olunur.

Not: Öğrenci numaraları KVKK gereği maskelenerek yayınlanmıştır.

Kayıt işlemleri Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, İİBF, 2. Blok, Zemin Kat) Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze gerçekleştirilecek olup kayıt için Enstitümüze gelecek öğrencilerin gerekli önlemleri alması ve maske takması gerekmektedir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 08.02.2021 - 12.02.2021 tarihleri arasında Kesin Kayıt Bildirim Formunu ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Asil listeden kazananların kayıt yaptırmamaları durumunda yedek listedeki öğrencilerin kayıtları 16.02.2021 - 18.02.2021 tarihleri arasında yukarıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

"Tezsiz Yüksek Lisans" ya da "Uzaktan Eğitim" Programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin harç tutarlarını
öğrenci numaralarını mutlaka belirterek "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına yatırarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Harç tutarları için güncel kredi saat ücretleri incelenmelidir. Tezsiz yüksek lisans/uzaktan eğitim öğrencileri bir dönemde 15 kredilik ders almalıdır. Öğrenci numaraları ekteki dosyadan öğrenilebilir.

Yeni kazanan öğrenciler kesin kayıtların ardından ders kayıtlarını 15.02.2021 - 19.02.2021 tarihleri arasında http://otomasyon.cu.edu.tr/sosyal/ogrenci/ adresindeki otomasyon sisteminden

Kullanıcı No:

Öğrenci Numarası