Çukurova Üniversitesi | Yerleşke Haritası | Web Posta | BAP | Kütüphane | YÖK | Dış İlişkiler | Diploma Eki | Bilgi Paketi
Ana Sayfa | English

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Enstitümüz Yönetim Akademik Öğrenci Otomasyon E-Dergi ve Tezler Sıkça Sorulan Sorular

Başlangıç ve Bitiş Tarihi
11.09.2020- 15.10.2020
Başlangıç ve Bitiş Saati
0:00: - 00:00
Yer / Adres :

Web Adresi :

E-posta Adresi :

İlgili Kişi :

>  Site Haritası
TESYEV BURSU DUYURUSU

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) tarafından Üniversitemiz enstitü, fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokullarında ön lisans, lisans, lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerinden, örgün eğitime devam eden, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan %40 ve daha yukarı derecede engelli öğrencilere burs verilecektir.

Adı geçen bursa başvurmak isteyen öğrencilerimizin  TESYEV'in burs sayfasında yer alan burs duyurusunu inceleyerek başvuru formu ve duyuruda istenen belgeleri 15 Ekim 2020 Perşembe gününe kadar Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
 Ziyaretçi sayısı: 1144