...

2019-2020 Güz Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans Programları Arası Geçiş Başvuruları

Enstitümüze kayıtlı olup tezli ve tezsiz yüksek lisans programları arası geçiş yapmak isteyen öğrencilerimizin, “Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Arası Geçiş İçin İlke Kararları”nı inceleyerek aşağıda belirtilen kontenjanlar doğrultusunda 27 Ağustos 2019 tarihine kadar “Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine” başvurmaları gerekmektedir. İlke kararları doğrultusunda enstitümüze kayıtlı öğrenciler ilgili şartları sağlamları durumunda aynı adı taşıyan tezli-tezsiz yüksek lisans programları arası geçiş için başvurabilirler.

Anabilim Dalı

İlgili Programa Geçiş Kontenjanı

İktisat Tezli YL

Ekonomi Tezsiz YL

İşletme Tezli YL

Muhasebe Tezli YL

İşletme Tezsiz YL

Yönetim ve Organizasyon Tezsiz YL

4

Muhasebe Tezsiz YL

Uzk. Eğt. İşletme Tezsiz YL

Uzk. Eğt. Yönetim ve Organizasyon Tezsiz YL

Uzk. Eğt. Muhasebe Tezsiz YL

Özel Hukuk Tezsiz YL

Uluslararası İlişkiler Tezsiz YL

3

Tezsiz yüksek lisans programlarından tezli yüksek lisans programlarına geçiş için başvuran adayların değerlendirmeleri 2 Eylül 2019’da ilgili anabilim dalında saat 10.00’da yapılacak yazılı ve saat 13.00’de yapılacak mülakat sınavları ile gerçekleştirilecektir.