...

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2022-2023 ENSTİTÜLER MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Çukurova Üniversitesi Sosyal, Fen, Sağlık ve Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüleri 2023 yılı mezuniyet töreni 13 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 14.00’de "Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi"nde yapılacaktır.

Diploma törenine 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında (17 Haziran  2022 - 6 Temmuz 2023 tarihleri arasında) mezun olan öğrencilerimiz katılabilirler.

Binişler mezunlara 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren 500 TL depozito karşılığında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde teslim edilecektir. Mezunların yaşanabilecek yoğunluğu göz önüne alarak binişlerini erken teslim almaları önerilmektedir. Mithat Özsan Amfisinde biniş verilmeyecek olup tören günü biniş almak isteyenlerin de Enstitümüze başvurmaları gerekmektedir. Mezunlar binişleri tören bitiminde yine Sosyal Bilimler Enstitüsüne teslim ederek depozitolarını geri alabileceklerdir.

Diplomalar mezuniyet töreni esnasında dağıtılmayacak olup, diploması hazır olan öğrenciler diplomalarını Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimi ile iletişime geçerek ilgili birimden (Güzel Sanatlar Fakültesi Yeni Bina - adres ve konum bilgisi için tıklayınız) teslim alabilirler.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü