...

2022-2023 BAHAR YARIYILI 2. YEDEK LİSTEDEN KAYITLAR

2. Yedek Öğrenci Listesi için tıklayınız.

(Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği isimler maskelenmiş durumdadır. Aday numaranız ile adınız ve soyadınızın ilk iki harfini kontrol ederek sonucunuzu öğrenebilirsiniz.)

2. Yedek Listedeki Öğrencilerin kayıt işlemleri 01.02.2023 tarihinde mesai bitimine kadar Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Yeni Binası Doğu Girişi Zemin Kat, Güney Kampüs Yolu Balcalı, Sarıçam/ADANA - Yol tarifi için tıklayınız) Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerin güncel kredi saat ücretlerinde belirtilen dönemlik harç tutarlarını "Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesi"nde yer alan Enstitümüz hesabına öğrenci numaralarını mutlaka belirterek serbest ödeme seçeneğiyle yatırmaları gerekmektedir. Harç tutarları banka sisteminde görülmediğinden dönemlik tutar sadece serbest ödeme seçeneğiyle öğrenci numarası belirtilerek yatırılabilmektedir. Havale/EFT seçeneği bulunmamaktadır.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin
 Kesin Kayıt Bildirim Formunu ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.