Duyurular

...

2015-2016 GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA SINAV SONUÇLARI

 

2015-2016 GÜZ YARIYILI

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yeni Sayfa 1

 

       

2015-2016 Güz Yarıyılı Lisansüstü Sınavını Kazanan Adayların Kesin Kayıtları ve Ders Kayıtları ile İlgili İzlemesi Gereken Adımlar

 

1)    Kazanan adaylar kesin kayıtlarını 11 Eylül 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne yapacaktır.

2)    Öncelikle kesin kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

3)    Kayıtlar için doldurulmuş kesin kayıt formu yanında, Tezli-Tezsiz (Örgün ve Uzaktan Eğitim) programlar için; Lisans diplomasının ve transkriptinin ilgili üniversiteden ya da noterden onaylı nüshaları, Doktora programları için; lisans-yüksek lisans diplomalarının ve transkriptlerinin ilgili üniversiteden ya da noterden onaylı nüshaları, yabancı dil sınavı sonuç belgesi (YDS ya da eşdeğeri), ALES sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 (üç) adet vesikalık fotoğraf, erkek adayların askerlik durum müsaade belgesi (https://www.turkiye.gov.tr/askerlik-durum-belgesi-sorgulama) adresinden de sorgulama yapılıp, belge alınabilir.) ve tezsiz yüksek lisans öğrencileri için dönem harcının yatırıldığına dair banka dekontu gerekmektedir.

4)    Tezsiz ve uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları için yatırılması gereken ücretlere 2015-2016 Güz Yarıyılı İlanından ulaşabilirsiniz.

5)    Uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları ile ilgili detaylı bilgilere http://emba.cu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

6)    Dönem harcınızı Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi Şubesine bizzat ya da Türkiye İş Bankası Internet Şubesi kullanılarak ya da Bankamatikler aracılığıyla yatırabilirsiniz. Bankamatikler ya da Türkiye İş Bankası Internet Şubesi kullanılarak yapılan ödemeler için Internet Şubesi Dönem Harcı Ödeme Adımlarını kullanabilirsiniz.

7)    Ders kayıtları Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfasında yer alan “Otomasyon” bağlantısı aracılığı ile yapılacaktır. Giriş için “Kullanıcı No/Adı” alanına öğrenci numarası, “Parola/Pin Kodu” alanına şifre yazılmalıdır. Şifresini daha önce değiştirmeyen öğrencilerimiz şifre olarak T.C. Kimlik Numarasını kullanmalıdır.