...

UZAKTAN EĞİTİM İÇİN MICROSOFT TEAMS ve LMS

Koronavirüs Hastalığına (COVID-19) karşı alınan tedbirler doğrultusunda 2021-2022 Güz Döneminde yüz yüze yapılacak dersleri ve eğitim faaliyetlerini desteklemek ya da çevrimiçi verilecek derslere katılım için uzaktan eğitim platformu olarak Microsoft Teams programı kullanılacaktır.

Uzaktan eğitim programlarının tamamında dersler Microsoft Teams platformu üzerinden verilecektir.

Öğrencilerimizin uzaktan eğitim platformuna girişle ilgili bilgilendirme ve kullanıcı adı/şifreleri için “Enstitü Otomasyon Sisteminde” yer alan duyuruyu incelemeleri gerekmektedir.

Çevrimiçi yapılacak sınavlar/ödevler ise öğretim elemanının tercihine bağlı olarak Microsoft Teams ya da Üniversitemiz LMS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. LMS sistemine giriş için https://lms.cu.edu.tr/auth/oidc/ adresinden Microsoft Teams hesap bilgileri ile oturum açılmalıdır.

Microsoft Teams ve LMS platformlarına erişim ve kullanım kılavuzları için buraya tıklayınız.

NOT: Çevrimiçi (online) mülakatlarda kullanılan Teams hesapları kaldırılmıştır. Uzaktan eğitim platformuna giriş için Enstitü Otomasyon Sistemine giriş yaptığınızda size gösterilen Teams kullanıcı adı ve şifresini kullanın.